Përforcimi i strukturave me shirita dhe fibra karboni. 

20180620_084357
DSC_0015
IMG_3113
IMG_3116
previous arrow
next arrow
20180620_084357
DSC_0015
IMG_3113
IMG_3116
previous arrow
next arrow