Позади секоја успешна компанија постои тим кој напорно работи и се соочува со сите предизвици.

Добредојдовте во

За Нас

СИНТЕК ИНЖЕНЕРИНГ е основана во 2014 година  како мала компанија со голема визија за постојан раст и развој во областа на градежништвото во Македонија.

Почетоците се  скромни но со својот менаџерски тим секоја година ја одбележува со успешна работа во својата дејност . 

Иако сме млада компанија бележиме само успеси во полињата во кои работиме. Броиме повеќе од 50 вработени кои се постојано работно ангажирани и надградувани во согласност со новитетите во областа на градежништвото. 

Ги поседуваме потребните лиценци за работа и сме ISO сертифицирана компанија. 

Почетоците секако дека не беа лесни но визијата која ја имаме не одржува да продолжиме да се бориме и опстојуваме на пазарот и покрај големата конкуренција. 

Успесите кои нашиот тим ги постигна досега  се  повеќе од доволен показател дека работиме квалитетно, навремено и што е најбитно имаме одличен тим кој функционира беспрекорно

Во годините што следат се надеваме и планираме зголемување на работните обврски а со тоа и зголемување на бројот на вработените и опремата. 

Остануваме доследни на досега покажаниот квалитет и планираме истиот само да го подобруваме.

СИНТЕК
Синтек инженеринг
Синтекинг
Sinteking
Sintek inzenering
Sintek inzhenering
Sintek inzinering
Sintek inzhinering
SINTEK INZENERING DOOEL