Санација на мост на река Кумановка на државен пат Р1204, делница Куманово – Св. Николе

22
11
1
20220627_101935
20210811_091927
12
20221205_101235
Zavrsen Kumanovka
previous arrow
next arrow
22
11
1
20220627_101935
20210811_091927
12
20221205_101235
Zavrsen Kumanovka
previous arrow
next arrow