Зајакнување на конструкција и замена на лежишта на мост на р. Пчиња, Куманово – Страцин

20220321_120342
20220318_115435
sporedbazavrsenofotosop
previous arrow
next arrow
20220321_120342
20220318_115435
sporedbazavrsenofotosop
previous arrow
next arrow